Verblijf op een bungalowpark in Luxemburg

Op een steenworp afstand van België ligt buurland Luxemburg. Voor heel veel Belgen heeft Luxemburg nog vele geheimen, omdat ze er simpelweg nog nooit geweest zijn. Toch is Luxemburg als toeristische bestemming zeker en vast een echte aanrader. Het is de ideale bestemming om er een dag, een weekend of zelfs een week door te brengen. Tijdens je verblijf kun je er genieten van de prachtige natuur en de rust die Luxemburg uitstraalt. De gezellig dorpjes zijn geven je meteen een echt vakantiegevoel en voor iedereen die van de Ardennen houdt, is Luxemburg een goede bestemming.

Ook al is Luxemburg nog kleiner dan België, toch valt er heel wat te beleven. De verschillende steden zoals Luxemburg Stad, Echternach, Schengen, Esch-sur-Alzette, … zijn kleine steden/dorpjes maar zijn echt wel de moeite waard om eens te bezoeken. Je hebt er steevast het gevoel dat je je terug in de middeleeuwen bevindt, zeker wanneer je een bezoek brengt aan één van de kastelen of de kerken.

Verblijf op een bungalowpark

Maar tijdens je vakantie moet je natuurlijk ook ergens verblijven. Net als alle andere heeft ook Luxemburg heel wat hotels waar je als toerist kunt verblijven. Maar uiteraard wil niet iedereen verblijven in een hotel, omdat je dan eerder afhankelijk bent van het hotel en de aangeboden diensten. Ook moet je je schikken naar de uurregeling van het hotel zoals bijvoorbeeld voor het ontbijt, de lunch of het dinner.

Wat perfect is om te doen in een land als Luxemburg is verblijven op een bungalowpark. Vooral voor de echte natuurliefhebbers is een bungalowpark in Luxemburg een echte aanrader. De meeste bungalowparken bieden jou de mogelijkheid aan om je verblijf snel en eenvoudig online te boeken, zoals bijvoorbeeld Roompot. Als je er voor kiest om te verblijven in een bungalowpark, dan kies je automatisch voor onafhankelijkheid en vrijheid. Zo maak je zelf je eten klaar of kun je ervoor kiezen om ergens op restaurant te gaan eten. Ook bepaal je volledig zelf je dagindeling en kies je zelf welke activiteiten je overdag wil doen.

Enorm aanbod van activiteiten

In Luxemburg is het huren van een fiets een uitstekend idee. Met meer dan 900 kilometer aan fietsroutes kun je er prachtige fietstochten maken doorheen de groene bossen die Luxemburg heeft. Wie niet van fietsen houdt kan uiteraard ook andere leuke activiteiten doen zoals paardrijden, golfen, mountainbiken, wandelen, … Kortom, keuze genoeg!